Svářečská kukla CleanAIR CA-27 (YOGA True Color 9-13)

Kód: 702701TC
Pro PAPR
Značka: CleanAIR
4 191 Kč / ks 3 463,64 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Samostmívací svářečská kukla. Kazeta 1/1/1/2. DIN 9 - 13. Světlý stav DIN 4. Průzor 100 x 53 mm. 4 senzory. Vzduchový kanál. True Color. Vyměnitelná baterie.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Samostmívací kukla vhodná pro všechny metody svařování - plamen, MMA, MIG/MAG, TIG. Díky 4 senzorům a vylepšené detekci oblouku je vhodná i pro TIG svařování nízkými proudy. Lze ji bez problému použít i při plazmovém řezání a broušení. Kukla je vybavena vzduchovým kanálem pro připojení k filtračně-ventilační jednotce.

 

Rozsah dodávky

 

Kukla je dodávána kompletní, smontovaná a je připravena pro okamžité použití. Kukla je určena výhradně pro kombinaci s filtračně-ventilačními jednotkami CleanAIR (Basic, AerGO apod.).

 

Popis

Samostmívací kukla vhodná pro všechny metody svařování - plamen, MMA, MIG/MAG, TIG. Díky 4 senzorům a vylepšené detekci oblouku je vhodná i pro TIG svařování nízkými proudy. Lze ji bez problému použít i při plazmovém řezání a broušení.

Kukla CA-27 (Yoga True Color 9-13) je oproti běžné kukle CA-27 YOGA 9-13 (s kazetou X100) vybavena kazetou s věrným podáním barev True Color a s modrým zabarvením zorného pole - běžná kukla CA-27 YOGA 9-13 (s kazetou X100) nemá podání barev True Color a má běžné zelené zabarvení. Kuklu ve variantě True Color poznáte podle písmen TC v objednacím kódu (702701TC).

Filtrační jednotky CleanAIR vhodné pro kombinaci s kuklou CA-27 viz "Související zboží" níže.

 

Porovnání běžné ADF kazety X100 s ADF kazetou True Color (TC)

 

Vlastnosti

  • Vzduchový kanál pro připojení k PAPR jednotce
  • Optická kvalita: 1/1/1/2
  • Průzor: 100 x 53 mm
  • 4 optické senzory
  • Rozsah zatemnění: DIN 9 - 13, ve světlém stavu DIN 4
  • Nastavitelná citlivost
  • Nastavitelná prodleva rozjasnění
  • Napájení: solárním článkem a vyměnitelnou baterií CR2032 (1 kus)
  • Hmotnost: 650 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Svářečské kukly, ochranné štíty, PAPR jednotky, příslušenství, Samostmívací kukly pro PAPR jednotky, Samostmívací kukly True Color
Záruka: 2 roky
? Typ kukly: Samostmívací
? Příprava pro PAPR: Ano
? Odklopný FLIP-UP štít: Ne
? Klasifikace kazety: 1/1/1/2
? Technologie True Color: Ano
? Rozměry průzoru: 100 x 53 mm
? Počet senzorů oblouku: 4
? Stupně ztmavení: DIN 9 - 13
? Světlý stav: DIN 4
? Rychlost zesvětlení: 0,1 - 1,0 s
? Boční průzory: Ne
? Režim broušení: Ano
? Přepínač broušení: Na kazetě
? Ovládání tmavosti clony: Na kazetě
? Ovládání citlivosti: Na kazetě
? Ovládání zpoždění: Na kazetě
? Automatické zapnutí: Ano
? Napájení: Solární článek, CR2032 (1 ks)
? Možnost výměny baterie: Ano
? Hmotnost kukly: 650 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobcem jednotek pro osobní ochranu dýchacích cest CleanAIR je ryze česká společnost MALINA – Safety se sídlem v Jablonci nad Nisou, která se již od roku 1993 zabývá bezpečností a ochranou zdraví při svařování a jiných procesech. Společnost zajišťuje návrh, vývoj a samotnou výrobu kompletního portfolia filtračně-ventilačních jednotek CleanAIR. Jednotky CleanAIR jsou dodávány do více než 40 zemí po celém světě a díky tomu je společnost MALINA - Safety významným hráčem v segmentu osobní ochrany dýchacích cest. Systémy CleanAIR jsou široce využívány nejen v kovovýrobě, ale i v chemickém, farmaceutickém a potravinářském průmyslu nebo v zemědělství.

Vhodným doplňkem k filtračně-ventilačním jednotkám CleanAIR jsou svářečské kukly a štíty CleanAIR AerTEC. Kombinace jednotek a kukel CleanAIR jsou vždy plně certifikovány a homologovány a poskytují tak nejvyšší ochranu dýchacích cest. Jednotky a kukly CleanAIR lze zakoupit buď samostatně, nebo ve zvýhodněných setech.

K filtračně-ventilačním jednotkám a kuklám CleanAIR výrobce dodává i širokou škálu příslušenství - ochranné zorníky, potítka, hlavové kříže, různé typy filtrů (částicové, pachové, plynové), náhradní akumulátory nebo hadice.

×

Splátková kalkulačka ESSOX