Suchý zip pro univerzální těsnící roušku CleanAIR

Kód: 700355
183 Kč / ks 151,24 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
30.4.2024
Možnosti doručení

Samolepící suchý zip pro instalaci univerzální ochranné roušky CleanAIR (702153) do svářečské kukly nebo štítu. Délka 90 cm.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Samolepící suchý zip.

 

Popis

Samolepící suchý zip je určen pro instalaci univerzální ochranné roušky CleanAIR (702153) do svařovací kukly nebo štítu. Délka zipu je 90 cm.

Doplňkové parametry

Kategorie: Obličejové roušky pro kukly PAPR
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Výrobcem jednotek pro osobní ochranu dýchacích cest CleanAIR je ryze česká společnost MALINA – Safety se sídlem v Jablonci nad Nisou, která se již od roku 1993 zabývá bezpečností a ochranou zdraví při svařování a jiných procesech. Společnost zajišťuje návrh, vývoj a samotnou výrobu kompletního portfolia filtračně-ventilačních jednotek CleanAIR. Jednotky CleanAIR jsou dodávány do více než 40 zemí po celém světě a díky tomu je společnost MALINA - Safety významným hráčem v segmentu osobní ochrany dýchacích cest. Systémy CleanAIR jsou široce využívány nejen v kovovýrobě, ale i v chemickém, farmaceutickém a potravinářském průmyslu nebo v zemědělství.

Vhodným doplňkem k filtračně-ventilačním jednotkám CleanAIR jsou svářečské kukly a štíty CleanAIR AerTEC. Kombinace jednotek a kukel CleanAIR jsou vždy plně certifikovány a homologovány a poskytují tak nejvyšší ochranu dýchacích cest. Jednotky a kukly CleanAIR lze zakoupit buď samostatně, nebo ve zvýhodněných setech.

K filtračně-ventilačním jednotkám a kuklám CleanAIR výrobce dodává i širokou škálu příslušenství - ochranné zorníky, potítka, hlavové kříže, různé typy filtrů (částicové, pachové, plynové), náhradní akumulátory nebo hadice.

×

Splátková kalkulačka ESSOX