Těsnění vstupní přípojky redukčního ventilu

Kód: 321815909640
8 Kč / ks 6,61 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
3.4.2024
Možnosti doručení

Náhradní zytelové těsnění vstupní přípojky redukčního ventilu. Určeno pro kyslík a ostatní plyny kromě acetylénu. Vnější průměr 18 mm, vnitřní průměr 12 mm, tloušťka 2 mm. Vstupní tlak 200 bar.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Zytelové (nylonové) těsnění vstupní přípojky redukčního ventilu. Určeno pro kyslík a ostatní plyny kromě acetylénu.

 

Popis

  • Vnější průměr 18 mm
  • Vnitřní průměr 12 mm
  • Tloušťka 2 mm
  • Vstupní tlak 200 bar

Doplňkové parametry

Kategorie: Příslušenství k redukčním ventilům
Záruka: 2 roky

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

GCE je přední evropskou společností v oboru výroby a prodeje zařízení pro použití technických a speciálních plynů. Ústředí firmy se nachází ve švédském Malmö, hlavní výrobní závod je v Chotěboři v České republice (bývalý Autogen Chotěboř). Obchodní zastoupení jsou lokalizována na 14 místech světa a pokrývají prakticky celý svět.

Vedle dílů pro autogen jsou patrně nejznámějšími produkty společnosti GCE redukční ventily pro technické plynu. A nejedná se pouze o ventily pro plyny vhodné ke svařování - CO2, argon + směsné plyny - ale i pro ostatní technické plyny - acetylén, dusík, helium, kyslík, propan-butan nebo vodík. V nabídce jsou i ventily pro speciální použití - např. pro formovací nebo testovací plyny.

Většina redukčních ventilů je k dispozici ve standardním provedení do 200 bar nebo v provedení pro vysokotlaké lahve 300 bar s připojením NEVOC.

×

Splátková kalkulačka ESSOX